Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

24kalendergaver.dk
Email: info@24kalendergaver.dk

Priser

Hos 24Kalendergaver.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Original garanti

24Kalendergaver.dk’s varer er autentiske og originale. Alle mærkevare er dermed solgt med licenser fra de originale firmaer.

Betaling

24Kalendergaver.dk modtager betaling med Visa, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

24Kalendergaver.dk sender til hele Danmark. Fragtprisen er fra 49 kr. Varerne kan blive sendt til din adresse eller kan leveres til den pakkeshop, der angives ved bestillingen. Afhentes ordren ikke fra pakkeshoppen, refunderes forsendelsesomkostningerne ikke.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med GLS.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-4 hverdage efter bestillingen.
OSB. Bestiller du en færdig pakkekalender vil din bestilling blive afsendt senest d. 25 november, så du har den klar til den 1 december. Du får en mail / SMS, når pakken er på vej.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Ved reklamation bedes varen returneret, hvorefter betalingen tilbageføres kortet hvorfra betalingen er foretaget. Dette så frem vi giver medhold i, at varen er i stykker og reklamationen er berettiget. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. 24Kalendergaver.dk vil dække returneringsomkostninger for billigeste returnerings form. Sendes produktet med en dyre forsendelse form end den billigeste, dækkes differencen ikke.

Returnering, reklamationer sendes til:
24Kalendergaver.dk
Algade 80A
4760 Vordingborg.
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde og forsendelsen skal kunne trackes.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet. Jf. forbrugeraftaleloven kan fortrydelsesretten ikke benyttes ved nægte at modtage varen. Ved brug af returretten skal gives besked pr. mail om dette. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og sende varen til:

24Kalendergaver.dk
Kallesmærskvej 2,
6857 Blåvand

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, der er taget i brug eller hvor plomberingen er brudt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen er brugt udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur, inklusivt de oprindelige fragtomksotninger.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes betalingen der modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Vi tilstræber kun at have tilfredse kunder. Skulle det utænkelige dog forekomme at du har en klage vedrørende et produkt, købt i vores Webshop, kan du altid kontakte os. Der kan også sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: servicepokemonweb@gmail.com